Υπηρεσίες

 1. Όγκοι εγκεφάλου

Συνδυασμένη αντιμετώπιση των καλοήθων και κακοήθων όγκων εγκεφάλου σε ενήλικες ασθενείς.
Πληροφορίες για όλους τους όγκους, όπως γλοίωμα, αστροκύττωμα, επενδύμωμα, δερμοειδής, κολοειδής κύστης.

 

 

2. Μηνιγίωμα εγκεφάλου

 Χειρουργική αντιμετώπιση των καλοήθων όγκων με εκπρόσωπο το μηνιγγίωμα εγκεφάλου. Συνολική αντιμετώπιση με προεγχειρητικό εμβολισμό και ολική εξαίρεση του όγκου.

 

 

 

 

3. Αδένωμα υποφύσεως

Ολοκληρωμένη προεγχειρητική ενδοκρινο-λογική αξιολόγηση των ασθενών με αδένωμα υποφύσεως και με όγκους υποθαλάμου, οπτικού χιάσματος, με ενδοκρινολογική υπερέκριση ορμονών. Χειρουργική αφαίρεση των αδενωμάτων με ενδοσκοπική διαριννική, διασφηνοειδική προσπέλαση (new).

 

4. Όγκοι βάσεως κρανίου

Πληροφορίες για τους όγκους βάσεως κρανίου, την χειρουργική τους προσπέλαση, την χειρουργική τεχνική, τα ρομποτικά συστήματα πλοήγης και τα αποτελέσματα των επεμβάσεων.

 

5. Παθήσεις νωτιαίου μυελού(ενδομυελικοί και εξωμυελικοί όγκοι)

Μικροχειρουργική τεχνική για την αντιμετώπιση των ενδομυελικών και εξωμυελικών όγκων του Νωτιαίου Μυελού (μηνιγγίωμα, νευρίνωμα, γλοίωμα). 

 

 

 

6. Εκφυλιστικές παθήσεις σπονδυλικής στήλης (κήλη μεσοσπονδυλιου δίσκου)

Πληροφορίες για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου στην οσφυική, θωρακική και αυχενική μοίρα της Σ.Σ. Εφαρμογή των νέων ενδοσκοπικών και μικροχειρουργικών τεχνικών. Αντιμετώπιση της σκολιώσεως, της σπονδυλολισθήσεως και η ανάπτυξη των τεχνικών σπονδυλοδεσίας.

 

 

 

7. Ανεύρυσματα εγκεφάλου 

Σύγχρονη μικροχειρουργική αντιμετώπιση των ανευρισμάτων εγκεφάλου.

 

 

 


Εφαρμογή της τεχνικής του εμβολισμού των ανευρισμάτων και ολοκληρωμένη ομάδα για την αντιμετώπιση της υπαραχνοειδούς αιμορραγίας και των επιπλοκών της.

 

 

 

8. Αγγειακές δυσπλασίες εγκεφαλου και νωτιαίου μυελού

Πλήρης αντιμετώπιση των αγγειακών δυσπλασιών του εγκεφάλου και Ν.Μ με συνδυασμό μεθόδων όπως εμβολισμός, ακτινοθεραπεία και χειρουργική αφαίρεση.

9. Επιληψία και χειρουργική αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το μοναδικό κέντρο στην ΕΛΛΑΔΑ που αντιμετωπίζει χειρουργικά τους ασθενείς με επιληψία μετά απο επισταμένη προεγχειρητική νευρολογική, νευροφυσιολογική, και νευροψυχολογική μελέτη. Στην χειρουργική φαρέτρα υπάρχουν όλες οι σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές καθώς και η διεγχειρητική καταγραφή των κρίσεων. Εφαρμόζεται και το WADA test. Εχουν χειρουργηθεί οι πρώτοι 10 ασθενείς.

10. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις της σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυέλου

Αμεση αντιμετώπιση των κακώσεων του εγκεφάλου και του Ν.Μ απο την πλήρη ομάδα που περιλαμβάνει τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

 

 

 

11. Νευραλγία τριδύμου

Η επώδυνος αυτή νόσος που προκαλεί σημαντική αναπηρία αντιμετωπίζεται με την μικροχειρουργική αποσυμπίεση του τριδύμου νεύρου με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

12. Ενδοσκοπική χειρουργική

Η εξέλιξη στην νευροχειρουργική χαρακτηρίζεται απο την ελαχιστοποίηση του χειρουργικού τραύματος και απο την βελτίωση της ορατότητας στο χειρουργικό πεδίο. Η χρήση του νευρο-ενδοσκοπίου κατά την διάρκεια των νευροχειρουργικών επεμβάσεων αποτελεί την σύγχρονη κατάκτηση της μονάδος μας. Το ενδοσκόπιο χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια της διαρινικής διασφηνοειδικής αφαίρεσης αδενώματος της υποφύσεως (εικόνα), κατά την διάρκεια τοποθέτησης βαλβίδος παροχετεύσεως υδροκεφάλου, για την δημιουργία κοιλιοστομίας της ΙΙΙης κοιλίας, για την αφαίρεση των όγκων βάσεως του εγκεφάλου και σε συνδυασμό με την μικρονευροχειρουργική.

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Τηλ:      +302106857614

            

Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.